Количка

0 артикула

Политика за защита на личните данни

Това е нашата политика за защита на личните данни, които ни предоставяте. 

 

С настоящата декларация искаме да Ви информираме как използваме Вашите лични данни, по какъв начин събираме и за какво ни трябва тази информация. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и може да се намери в най-долната част на всяка страница на този сайт.

Искаме да уверим нашите клиенти, че Tungsten Love.me спазва стриктно изискванията на Европейския регламент за защита на личните данни EU GDPR, който влиза в сила от 25 май 2018 г.

 

◆ Ние от TungstenLove.me зачитаме Вашите лични данни и се придържаме стриктно към изискванията на Закона за защита на личните данни и съответните принципи в Конвенция №108 на Съвета на Европа, Директива 95/46/ЕО на Европейския парламент и Регламент (EС) 2016/679. Искаме да Ви информираме, че събраната за Вас информация чрез www.tungstenlove.me е насочена за вътрешна употреба и се обработва законосъобразно и добросъвестно.

 

◆ Формата за регистрация на нашият сайт и нашите форми за поръчване изискват от клиентите да ни дадат информация за контакт (име, адрес, както и телефонен номер), за доставка (данни за фирма или организация) и уникални идентификатори за вход в сайта (e-mail и пароли). Информацията за контакт се използва, за да се обработват Вашите поръчки. E-mail адресите се използват, за да Ви изпращаме потвърждения за направени поръчки, както и да осъществяваме контакт с Вас.

 

Ние събираме и използваме тази лична информация, за да разберем Вашите конкретни нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация в интернет. Такива тип инструменти, които са инсталирани на нашия сайт са Google Analytics, Facebook Pixel и Clicky Web Analytics. Данните, които се събират от тях са анонимизирани и са предназначени само за общи анализи. В случай, че се интересувате, може да прочетете повече за използваните на сайта ни Бисквитки. 


  Различната информация, която събираме е с цел да разберем Вашите потребности и интереси, като това ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано.

Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

   ➥ помогнем при попълване на поръчка;

   ➥ информираме относно продукти или услуги;

   ➥ да предоставим допълнителни услуги и поддръжка;

   ➥ известим за нови услуги или други ползи;

   ➥ предоставим персонализирани промоционални оферти;

   ➥ изберем подходящо съдържание, което да Ви бъде показано;

 

◆ Ние декларираме, че не предоставяме, заемаме или продаваме събраната информация на трети страни за каквито и да е цели. Съхраняваме предоставената от Вас информация в обезопасена и защитена софтуерна среда, която гарантира сигурността на данните спрямо действащото европейско законодателство. Предприели сме технически и организационни действия, за да защитим личните данни на нашите клиенти от случайна загуба, манипулация или неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите в тази сфера. Цялата информация се изпраща в криптиран вид и форма до сървърите на хостинг компанията, използвайки SSL сертификата, инсталиран на сайта Tungsten Love.me.

 

◆ По всяко време, нашите клиенти могат да прегледат и обновят предоставената от тях информация в своя профил. В същото време, те могат да поправят фактически грешки в информацията, която ги идентифицира и се обработва от нашите служители при изпълнението на техните поръчки.

 

За да упражнят правата си за изтриване на лична информация спрямо Общия регламент относно защитата на данните на ЕС посетителите на онлайн магазина може да се свържат с Tungsten Love.me посредством възможностите за контакт, които са обявени или като посетят страницата: https://tungstenlove.me/gdpr.html. На този адрес се намира списък със събраната до момента лична информация на посетителя под формата на автоматично генерирано съдържание. Чрез избирането на бутона „Забрави личните ми данни“ за премахване на посочената информация, нашите посетители имат свободата самостоятелно да изтрият своите лични данни.


◆ В случай на нарушаване на Вашите права съгласно европейското и/или приложимото българско законодателство за защита на личните данни, то Вие имате право да подадете жалба до компетентната държавна институция, както следва:


Наименование на надзорния орган: Комисия за защита на личните данни
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2
Телефон за контакти: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg


* * *

Забележки

✤ Всички промени, които в бъдеще могат да бъдат направени в тази Политика за защита на личните данни, ще бъдат публикувани на текущата страница в сайта и надлежно отразени в Раздел 5. ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ от нашите Общи Условия.

✤ Последната промяна е направена на: 21 май 2020 г.

* * *

GDPR EU

* * *

Нови продукти